THE DEFINITIVE GUIDE TO بیمتال اشنایدر

The Definitive Guide to بیمتال اشنایدر

The Definitive Guide to بیمتال اشنایدر

Blog Article

با توجه به برند های مختلف موجود در بازار و انواع گوناگون بی متال ها، پیشنهاد می کنیم برای خرید به فروشگاهی معتبر مراجعه نمایید تا ضمن دریافت مشاوره در هنگام خرید، از ضمانت های پس از فروش نیز بهره مند شوید.

در ادامه به توضیح مهم ترین کاربرد کلید بی متال اشنایدر می پردازیم:

فروش انواع تجهیزات برق صنعتی به همراه مشاوره رایگان در تکنو زیمنس

اتوماتیک: در این نوع از بی متال اشنایدر بعد انجام کار و سپری شدن زمان تعیین شده، بی متال به صورت اتوماتیک به حالت اولیه بازگشته و ریست می شود.

حالا که متوجه شدیم بیمتال چیست، باید با اجزای تشکیل دهنده بیمتال یا رله حرارتی نیز آشنا شویم. اجزای تشکیل دهنده بیمتال شامل:

بی متال ها را که با نام دیگر رله های حرارتی نیز می شناسند، بر اساس اختلاف موجود در بین ضریب انبساط طولی دو فلز استفاده شده فعالیت می کنند.

بازدیدکننده محترم، در صورت بازدید این صفحه با موبایل، لطفا جهت رویت کامل جداول، زمانی که روی جداول هستید تصویر را به سمت چپ یا راست بکشید (برخی جداول به دلیل بزرگی ممکن است در صفحه نمایش شما به صورت کامل نمایش داده نشوند، همچنین می توانید موبایل خود را به صورت افقی بگیرید تا جداول را بهتر ببینید).

در ادامه این مقاله (انواع بیمتال ها از لحاظ رنج جریان) بهترین برند موجود در بازار ایران ( اشنایدر ) را نیز معرفی کردیم.

بیمتال اشنایدر در صنایع مختلف و برنامه‌های کاربردی گوناگون استفاده می‌شود. برخی بیمتال اشنایدر از کاربردهای بیمتال اشنایدر عبارتند از:

در این بخش هم متوجه شدیم بیمتال چیست و کاربرد آن در صنعت را نیز یاد گرفتیم.

بیمتال فیوز اشنایدر در صنایع برق و صنعتی برای حفاظت در برابر اتصال کوتاه و جریان بالا استفاده می‌شود.

روش تنظیم بی متال اشنایدر (رلهٔ حرارتی) بدین شکل است که باید پیچ تنظیم آن را برابر جریان نامی الکتروموتور تنظیم کرد.

در فروشگاه اینترنتی دیجی اشنایدر می‌توانید انواع محصولات الکتریکال را خریداری نمایید.

نکته بعد در ارتباط با وجود یک دکمه تغییر وضعیت دستی و اتوماتیک می باشد. این دکمه بر روی بیشتر بی متال اشنایدر های موجود در بازار تعبیه می شود. استفاده از این دکمه به این صورت است که در حالتی که بیمتال به صورت دستی می باشد، پس از این که بار اضافی تجمع پیدا کرد و مدار قطع شد، اپراتور باید اقدام به ریست کردن بیمتال نماید؛ اما اگر دستگاه بر روی حالت اتوماتیک قرار گرفته باشد، دیگر نیازی به اپراتور نخواهیم داشت و پس از مدت زمان مشخص شده ای بعد از این که بی متال فعالیت کرد، به صورت اتوماتیک از مدار خارج می شود و ریست می شود.

Report this page